Nieuws

Aftreden Internationaal Secretaris Eva Ruijters

Vrijdag, 17 februari 2012. Nieuws

Tot onze spijt moeten wij meedelen dat onze Internationaal Secretaris Eva Ruijters per 1 maart 2012 haar functie zal neerleggen.

Aftreden Internationaal Secretaris Eva Ruijters

Vanwege studieproblemen en –boetes ziet zij zich genoodzaakt haar studie voort te zetten in het buitenland. Wij zullen Eva ontzettend gaan missen. Het afgelopen jaar heeft zij de internationale JS ingrijpend vernieuwd en helemaal op de kaart gezet. Daarvoor willen wij Eva van harte bedanken. Eva heeft zelf een persoonlijke brief opgesteld aan alle JS’ers waarin ze haar vertrek toelicht en afscheid neemt; deze is bijgevoegd.

Wanneer een landelijk bestuurslid vertrekt, moet ook aan de toekomst worden gedacht. Maruschka Gijsbertha, momenteel bestuurslid Afdelingen & Trainingen, zal Eva de komende maanden vervangen als internationaal secretaris. Het landelijk bestuur heeft voor een dergelijke oplossing gekozen, omdat de periode tot het aanstaande congres waarop het hele landelijk bestuur gekozen wordt nog zeer kort is (3 maanden vanaf 1 maart), en Eva veel voorbereidende werkzaamheden heeft verricht voor de periode waarin zijzelf nu in het buitenland zit. Deze procedure is uiteraard in overeenstemming met de statuten, het huishoudelijk reglement en het presidium. Voor vragen of opmerkingen kan iedereen altijd bellen 0638820566 of mailen (rjonker@js.nl).

Met vriendelijke groet,

Rick, Dennis, Toon, Maruschka, Emma, Jules, Jean-Micheal

Persoonlijke brief EvaDerde congreskrant online Lees verder

Derde congreskrant online

De derde congreskrant staat vanaf nu online!

Jonge Socialisten geschokt door vliegramp Lees verder

Jonge Socialisten geschokt door vliegramp

Met ongeloof en verslagenheid hebben de Jonge Socialisten kennis genomen van de vliegramp in Oekraïne.

Jonge Socialisten: PvdA, blijf buiten de Brusselse handjeklap! Lees verder

Jonge Socialisten: PvdA, blijf buiten de Brusselse handjeklap!

De Jonge Socialisten zijn diep teleurgesteld over de deal die de Europese Sociaaldemocraten in het Europees Parlement sloten om de positie van Martin Schulz veilig te stellen.

De JS heeft een nieuw bestuur! Lees verder

De JS heeft een nieuw bestuur!

Op het afgelopen Voorjaarscongres is het nieuwe bestuur van de Jonge Socialisten in de PvdA verkozen. Bekijk hier wie wat gaat doen!

Doelstellingen aanpak jeugdwerkloosheid onduidelijk Lees verder

Doelstellingen aanpak jeugdwerkloosheid onduidelijk

Vanochtend namen Bram van Ojik (GroenLinks), Mariëtte Hamer (PvdA) en Pieter Heerma (CDA) een paar van de 127.000 CV's in ontvangst, tijdens onze jeugdwerkloosheidsactie bij het Binnenhof. Samen met FNV Jong, CNV Jongeren en DWARS wil de JS dat de aanpak jeugdwerkloosheid duidelijkere doelstellingen en meer samenhang krijgt.