Nieuws

Aftreden Internationaal Secretaris Eva Ruijters

Vrijdag, 17 februari 2012. Nieuws

Tot onze spijt moeten wij meedelen dat onze Internationaal Secretaris Eva Ruijters per 1 maart 2012 haar functie zal neerleggen.

Aftreden Internationaal Secretaris Eva Ruijters

Vanwege studieproblemen en –boetes ziet zij zich genoodzaakt haar studie voort te zetten in het buitenland. Wij zullen Eva ontzettend gaan missen. Het afgelopen jaar heeft zij de internationale JS ingrijpend vernieuwd en helemaal op de kaart gezet. Daarvoor willen wij Eva van harte bedanken. Eva heeft zelf een persoonlijke brief opgesteld aan alle JS’ers waarin ze haar vertrek toelicht en afscheid neemt; deze is bijgevoegd.

Wanneer een landelijk bestuurslid vertrekt, moet ook aan de toekomst worden gedacht. Maruschka Gijsbertha, momenteel bestuurslid Afdelingen & Trainingen, zal Eva de komende maanden vervangen als internationaal secretaris. Het landelijk bestuur heeft voor een dergelijke oplossing gekozen, omdat de periode tot het aanstaande congres waarop het hele landelijk bestuur gekozen wordt nog zeer kort is (3 maanden vanaf 1 maart), en Eva veel voorbereidende werkzaamheden heeft verricht voor de periode waarin zijzelf nu in het buitenland zit. Deze procedure is uiteraard in overeenstemming met de statuten, het huishoudelijk reglement en het presidium. Voor vragen of opmerkingen kan iedereen altijd bellen 0638820566 of mailen (rjonker@js.nl).

Met vriendelijke groet,

Rick, Dennis, Toon, Maruschka, Emma, Jules, Jean-Micheal

Persoonlijke brief EvaEerste Congreskrant Najaarscongres 2014 Lees verder

Eerste Congreskrant Najaarscongres 2014

De Eerste Congreskrant voor het Najaarscongres in Groningen is nu beschikbaar!

'Studentenbond spreekt niet namens ons' Lees verder

'Studentenbond spreekt niet namens ons'

De onafhankelijke jongerenorganisaties van de VVD, PvdA en D66 verenigen zich in hun steun voor het sociaal leenstelsel. De JOVD, Jonge Socialisten en Jonge Democraten vinden het akkoord 'voor iedere student de beste uitkomst'.

Veranderingen JS-congres Lees verder

Veranderingen JS-congres

Het komende najaarscongres wordt anders dan andere congressen. In dit nieuwsbericht vind je hier meer informatie over.

Werkplan landelijk bestuur 2014/2015 Lees verder

Werkplan landelijk bestuur 2014/2015

Tijdens het bestuursweekend hebben wij als landelijk bestuur ons werkplan opgesteld.

Kom naar de opening van Politiek Seizoen! Lees verder

Kom naar de opening van Politiek Seizoen!

Samen met andere JS'ers terugblikken op Prinsjesdag? Of gezellig bijpraten over de vakantie? Kom dan woensdag 17 september naar Den Bosch voor de opening van het politieke seizoen!