Nieuws

Aftreden Internationaal Secretaris Eva Ruijters

Vrijdag, 17 februari 2012. Nieuws

Tot onze spijt moeten wij meedelen dat onze Internationaal Secretaris Eva Ruijters per 1 maart 2012 haar functie zal neerleggen.

Aftreden Internationaal Secretaris Eva Ruijters

Vanwege studieproblemen en –boetes ziet zij zich genoodzaakt haar studie voort te zetten in het buitenland. Wij zullen Eva ontzettend gaan missen. Het afgelopen jaar heeft zij de internationale JS ingrijpend vernieuwd en helemaal op de kaart gezet. Daarvoor willen wij Eva van harte bedanken. Eva heeft zelf een persoonlijke brief opgesteld aan alle JS’ers waarin ze haar vertrek toelicht en afscheid neemt; deze is bijgevoegd.

Wanneer een landelijk bestuurslid vertrekt, moet ook aan de toekomst worden gedacht. Maruschka Gijsbertha, momenteel bestuurslid Afdelingen & Trainingen, zal Eva de komende maanden vervangen als internationaal secretaris. Het landelijk bestuur heeft voor een dergelijke oplossing gekozen, omdat de periode tot het aanstaande congres waarop het hele landelijk bestuur gekozen wordt nog zeer kort is (3 maanden vanaf 1 maart), en Eva veel voorbereidende werkzaamheden heeft verricht voor de periode waarin zijzelf nu in het buitenland zit. Deze procedure is uiteraard in overeenstemming met de statuten, het huishoudelijk reglement en het presidium. Voor vragen of opmerkingen kan iedereen altijd bellen 0638820566 of mailen (rjonker@js.nl).

Met vriendelijke groet,

Rick, Dennis, Toon, Maruschka, Emma, Jules, Jean-Micheal

Persoonlijke brief EvaEurocampagne: Jeugdwerkloosheid Lees verder

Eurocampagne: Jeugdwerkloosheid

Blijf van de bank met Brussel, dat is voor de JS de inzet van onze Europese campagne. De Europese Unie heeft volgens ons een taak in de bestrijding van de jeugdwerkloosheid. Vind jij dat ook? Help dan mee met de campagne!

Vier de Dag van de Arbeid met de JS! Lees verder

Vier de Dag van de Arbeid met de JS!

De PvdA en de Jonge Socialisten organiseren dit jaar samen de 1 mei viering. Kom de Dag van de Arbeid met ons mee vieren in Amsterdam!

Progressive Governance Conference met Jens Stoltenberg Lees verder

Progressive Governance Conference met Jens Stoltenberg

Op 24 april vindt de Progressive Governance Conference plaats in Amsterdam, met onder andere Jens Stoltenberg (toekomstig secretaris-generaal van de NAVO). Wil je ook komen? Dat kan!

JS goes international! Lees verder

JS goes international!

De komende tijd gaat de JS helemaal internationaal! Lees hier wat er op het programma staat en waar jij aan deel kunt nemen!

Feest mee op het Eurocampagnefeest! Lees verder

Feest mee op het Eurocampagnefeest!

De JS kijkt weer vooruit, want we willen de Europese verkiezingen goed beginnen: met het Eurocampagnefeest!